lauantai 25. helmikuuta 2017

DIY eukalyptuskranssi
Ihanan keväinen lauantai on meneillään. Pötköttelin pitkään aamulla Pablon kanssa sängyssä, koska ei ollut kiire minnekkään. Samalla kun söin aamiaista mulla tuli mieleen tehdä viime viikolla ostetuista eukalyptuksen oksista kranssi.  Olen paljon nähnytkin ihmisten tekevän näitä, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Minulta löytyikin jo askartelulaatikosta tarvittavat välineet valmiiksi. Eipä siis mennyt varttia pidempään kun kranssi olikin jo valmiina. Eukalyptuksen oksia meni tähän pieneen kranssiin vai muutama, joten loput jäi vielä keittiön pöydälle piristämään tunnelmaa keittiössä. Ajattelin kyllä, että voisin vielä toisen vähän isomman tehdä, koska näitä voisin ripustella vaikka minne. Eukalyptuskranssi tuo ihanaa raikkautta sisustukseen. Tiesin heti paikan tälle pienelle kranssille, kun aloitin askartelun. Toki mallailin sitä muuallekin asuntoon ja sen vuoksi haluaisin tehdä näitä lisää, koska se sopi moneen muuhunkin paikkaan kodissamme. Kranssi oli helppo valmistaa. Tein rautalangasta sopivan kokoisen ympyrän. Sitten vain asettelin eukalyptuksen oksia kehikon ympärille kiinnittäen ne ohuella metallilangalla. Valmis kranssi sai paikan käytävän uudesta String hyllystä. Hylly edelleen odottaa joitakin kivoja esineitä kannettavakseen. Nyt se kuitenkin sai piristyksekseen jotakin vihertävää. Pupu taulu on hyllyllä jäädäkseen, mutta se vain odottaa kehyksiä. Huonetuoksu on kiva pitää tuossa, koska se tuo käytävälle ihanaa tuoksua ja kotiin tullessa odottaa aina raikas tuulahdus. Voin suositella tuota Cleanin Skin- tuoksua. Aivan ihana! Myös avain pussit saivat pysyvän paikan hyllystä. Avaimet pysyvät aina tallessa ja siististi esillä. 
Aurinkoista kevään odotusta! 

4 kommenttia:

 1. Ai kuinka ihana. Kukkakaupasta varmaan saa noita oksia? Säilyykö kranssi pitkää? Vanha kaappi odottaa jo omaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) oksia saa kukkakaupasta. Itse ostin Plantagenista muutamalla eurolla ;) kun oksat kuivuu niiden pitäisi säilyttää tuo vihreä värinsä. Joten kuivanakin on varsin kelpo koriste.

   Poista
 2. Nämä on ihania! Jos näitä sais ruokakaupan kassalta niin tulis ostettua mutta kun erikseen täytyis kukkakauppaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokakaupasta vois ihan hyvin saadakkin :) Kannattaa pitää silmät auki. Voisin kuvitella suurimmissa marketeissa olevan vaihtuvien kausikukkien joukossa välillä.

   Poista