perjantai 12. toukokuuta 2017

Höyhensaarilla makkareissa


Meillä on ollut jo muutaman vuoden verran makkarissa tämä Vita Eos valaisin valkoisena. Olin siitä pitkään haaveillut, mutta mieheni kielsi aina sen ostamasta. En kuitenkaan nähnyt mitään muuta vaihtoehtoa makuuhuoneen valaisimelle kuin tämä, joten kas kummaa yhtenä päivänä se vaan jotenkin kummasti sinne kattoon ilmestyi. Siinä se on ollut ja pysynyt uhitteluista huolimatta. Miehet kun ne ei välttämättä osaa kuvitella asioita valmiina ja nähdä asioita kokonaisuutena. Hyvin ollaan oltu tyytyväisiä tästä hankinnasta loppujen lopuksi vastusteluista huolimatta. 


Meidän pikkumakkarissa on ollut tähän asti väliaikainen plafondi. En ole pitänyt mitään kiirettä kyseisen huoneen valaisimen oston kanssa, koska huone ei ole meillä käytössä muuten kuin pyykkien kuivattamiseen, pukeutumiseen sekä lätkä- ja golftarvikkeiden säilytykseen. Nyt kuitenkin sain ahaa-elämyksen, että sinnekkin on saatava Vitan Eos. Aluksi mulla oli mielessä sama valkoisen värinen, mutta sitten harmaa väri tuli alennukseen ja tajusin sen itseasiassa sopivan paremmin kyseiseen huoneeseen. Onneksi kohtalo taas saatteli mut oikealle polulle, koska kuvista ja livenä sen huomaa, että valkoinen olisi ollut huoneeseen ihan väärä valinta. Harmaa sopii sinne kuin nappi silmään ja nyt kelpaa vaatteiden kuivua höyhenten suojissa. Valaisimia on mun mielestä tosi vaikea löytää, koska harva miellyttää mun silmää. Onneksi nyt on tämäkin valaisin ongelma ratkaistu. Toivottavasti joskus pääsen sisustamaan tätä huonetta muuhunkin tarkoitukseen kuin pyykin kuivatukseen. Malttamattomana odotan lisää sisustusprojekteja. 


2 kommenttia:

 1. Höyhenlamput ovat tosi kivat, olen miettinyt tuollaista uuden kotini makuuhuoneeseen.. Valaisinten osto on tosi vaikeaa! Tosi kiva blogi sulla muutenkin, tykkään laadukkaista kuvista ja sisustustyyli on myös aika samanlainen kuin itselläni. En ole blogiisi aiemmin eksynyt, mutta luin nyt sitten muutamassa erässä kaikki postaukset läpi :) Ihanaa kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nämä ovat ihania ja sopii hyvin yhdistettäväksi moneen tyyliin, joten hyvä valinta. :) valaisimien osto on todella haastavaa omastakin mielestä, mutta sitten kun löytää itselle ne täydelliset, ei tarvitse hetkeen uusia ostella.

   Kiitos kommentistasi ja mukava kuulla, että eksyit blogini syövereihin lueskelemaan kirjoituksiani :) tervetuloa!

   Poista